Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Inboedel De Graanrepubliek In Bad Nieuweschans Onder De Hamer Op Deze Bijzondere Spullen Kun Je Bieden

Inboedel De Graanrepubliek in Bad Nieuweschans onder de hamer: op deze bijzondere spullen kun je bieden

Een uniek stukje geschiedenis gaat onder de hamer

In het pittoreske Bad Nieuweschans staat de voormalige herberg De Graanrepubliek leeg. Nu komt de volledige inboedel onder de hamer, van historische meubels tot unieke snuisterijen. Dit biedt een buitenkans om een stukje lokale geschiedenis in huis te halen.

Bijzondere loten om op te bieden

De veiling omvat een eclectische mix van goederen, waaronder:

  • Houten meubels uit de 19e eeuw
  • Porseleinen serviesgoed
  • Antiek koperwerk
  • Nostalgische prullaria

Een kijkje in het verleden

De Graanrepubliek was ooit een bruisend centrum van het Groningse platteland. Het gebouw stamt uit 1630 en heeft door de eeuwen heen verschillende functies gehad, waaronder een herberg, een graanpakhuis en een woonhuis.

Nu, na een grondige restauratie, is De Graanrepubliek klaar voor een nieuw hoofdstuk. De veiling biedt een kans om een stukje van dit rijke verleden mee naar huis te nemen en er een nieuw verhaal aan toe te voegen.

Praktische informatie

De veiling vindt plaats op zaterdag 11 maart 2023 bij Veilinghuis De Badhoeve in Bad Nieuweschans. De bezichtiging is op vrijdag 10 maart 2023 van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie en de volledige catalogus, bezoek de website van Veilinghuis De Badhoeve: https://www.debadhoeve.nl/veiling/inboedel-de-graanrepubliek/


Comments